UVJETI POSLOVANJA

Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, sa uključenim PDV-om i vrijede za plaćanje putem web trgovine.

Cijene su važeće u trenutku kupnje.
Fotografije i opisi pojedinih artikala dobiveni su od proizvođača i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.
Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina.

Obavijest
Sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore primamo na adresu ili mailu :
Etno selo d.o.o., Kolodvorska 99a,31315 Karanac
kontak@svtijetlidvori.hr

Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Načini plaćanja
Općom uplatnicom, internet bankarstvom ili predračunom. Plaćate prije preuzimanja robe.

Na svoju email adresu kupac dobiva PONUDU s navedenom uputom za plaćanje i rokom važenja ponude (nakon proteka ovog roka ponuda će biti poništena kao i rezervacija robe). Plaćanje je moguće vršiti uplatom na naš žiro/transakcijski račun naveden na ponudi (radi brzine i jednostavnosti plaćanja preporučujemo uplatu putem internet bankarstva Vaše banke) .

Poštarina i dostava (Web Shop)
Ukoliko Etno selo d.o.o. vrši dostavu vina kupac nema pravo na popuste. Cijena dostave vina unutar Republike Hrvatske iznosi :
do količine (kom) Cijena po pošiljci

do 5 boca 29,00 kn
do 10 31,00 kn
do 15 34,00 kn
do 20 39,00 kn
do 30 49,00 kn
do 40 59,00 kn
do 50 69,00 kn
od 51 boca 1,40 kn / kom

Napomena:
o cijena je izražena u HRK po pošiljci bez PDV-at

Na kupovinu putem web shopa ne odobravamo popuste.

Cijena i dostava vina na otoke prema dogovoru. Sve narudžbe dostavljamo u roku 5 radnih dana po primitku Vaše uplate (radni dani od pon-pet). Dostava se vrši samo unutar Republike Hrvatske.

Reklamacija i povrat robe
Povrat robe moguć je u roku 7 radnih dana od preuzimanja ili dostave. Moguć je povrat samo neoštećene robe u originalnom pakiranju (nosiljka ili karton).

Privatnost podataka
Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca i prikupljati samo nužne podatke potrebne za obradu narudžbe.
Podatke o kupcima nećemo razmjenjivati niti davati na uvid trećim osobama. Svi takvi podaci su strogo čuvani i dostupni samo našim djelatnicima.