Agria – lov poznata je tvrtka u Baranji koja se bavi lovnim turizmom. Pored toga, najzanimljivija je zbog činjenice što predstavlja najveće zimovalište divljači u čitavoj regiji.

Agria – lov zauzima područje od 1800 hektara, a nalazi se između Kozarca i Belog Manastira. Šuma Haljevo također se nalazi pod njezinim vodstvom.

U sklopu tvrtke svi će istinski zaljubljenici u lov i lovni turizam napokon doći na svoje. Agria – lov ima mogućnost odstrela divljači koji se naplaćuje ovisno o tome o kojoj divljači je riječ, je li riječ o ranjenoj netrofejnoj divljači, želite li glavu s vratom i sl. Drugačiji je cjenik i za ranjenu i nepronađenu te ranjenu pronađenu divljač, no o svemu se možete dodatno informirati.

Lovište Haljevo omiljeno je ne samo među lokalnim stanovništvom već i onim stranim koje se zatekne na ovome području.

Turizam tvrtke Agria – lov ne odnosi se isključivo na lovstvo već i na turističke obilaske od kojih izdvajamo foto safari, organizaciju team building aktivnosti uz pomoć kojih na jedinstven i prijateljski način možete učvrstiti i unaprijediti vašu poslovnu ekipu. Osnažite pojedince ili čitavu grupu, a Etno selo d.o.o. pomoći će vam u eventualnom planiranju izazova.

Preporučujemo vam da najmanje jedanput mjesečno sudjelujete na team building aktivnostima koje pozitivno utječu na vas i na vaše zaposlenike. Agria – lov nudi vam mogućnost odabira između najrazličitijih lovačkih aktivnosti poput gađanja praćkom, streličarstvo i mnoge druge.

Sve se aktivnosti provode u prirodi, u blizini lugarnice Haljevo. Vi kao poslodavac ne morate biti zabrinuti zbog eventualne težine provođenja određenih  aktivnosti; sve se može prilagoditi mogućnostima grupe i njihovim posebnim zahtjevima.

Foto – safari zasigurno je najzanimljivija aktivnost na otvorenom, kako za djecu tako i za odrasle. Prođite šumom Haljevo i uživajte svemu što vam priroda daje na dlanu: ljepota šume, cvrkut ptica i neizostavno fotografiranje divljači: jelena, srna, divljih svinja, divljih zečeva i sl.

Naglašavamo da se životinje fotografiraju iz neposredne blizine, čime ovaj doživljaj postaje još zabavniji, atraktivniji i vjerodostojniji! Fotografiranje životinja dopušteno je isključivo uz pratnju vodiča.

Preporučujemo vam da foto – safari rezervirate za jesenske i zimske dane, kada su zabilježene najveće i najčešće migracije životinja iz šume Haljevo.

Na raspolaganju vam je fotografiranje životinja u ranim jutarnjim ( od 6:00 – 8:00) ili večernjim satima (18:00 – 20:00).